DRIVEN BY INNOVATION,
INSPIRED BY NATURE

Az ICL csoport részeként arra törekszünk, hogy elérhetővé tegyük Önnek a legfejlettebb, specializált műtrágyákat és táplálási programokat, fűmagokat, növényvédő szereket és táptalajokat, így segítve Önnek megfelelni a modern gyepmenedzsment elvárásainak.

Büszkék vagyunk dinamikusan fejlődő, világszínvonalú termékportfóliónk teljességére és a technológiai támogatásra, amit nyújtunk. Technológiáinkon, végfelhasználóink tájékoztatásán és az iTurfön, az egységes gyepmenedzsment programunkon keresztül támogatjuk Önt az optimális gyepkezelésben és a környezet számára is biztonságos gondoskodásban.

INNOVÁCIÓ

 Befeketetéseink új termékekbe folyamatosak, és a világ egyik legfejlettebb Kutatási és Fejlesztési részlegével büszkélkedhetünk. Mindemellett elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság mellett, segítünk a hatékony és felelős környezetvédelemben. A nyers alapanyagoktól a kész termékekig, a legjobb műtrágyák, növényvédők és fűmag technológiák kidolgozásán, előállításán dolgozunk, melyet első osztályú ügyfélszolgálatunk egészít ki. A világ legjobb sportcsarnokainak gyepmenedzserei közül többen is technológiáinkra bízzák magukat, ha jó minőségű, sportolási és mindennapi használat célra szánt gyepfelület kialakításáról van szó.

INSPIRÁCIÓ

 

ICL Specialty Fertilizers B.V.
www.icl-sf.hu