SHADE SPECIAL
& WEED CONTROL

Moha illetve gyom ellenes kezelések

A moha és a gyomok nagy kihívást jelentenek a gyepfenntartásban, különösen akkor, ha nem megfelelő módon ápoljuk a gyepet. Ahhoz, hogy a gyep sikeresen meg tudjon küzdeni a gyomokkal és a mohával, javítani kell az általános minőségét és erőnlétét. Amennyiben gyors beavatkozásra van szükség, a LandscaperPro termékcsalád könnyen használható, granulátum formában egyszerűen kiszórható, speciális termékeket kínál Önnek: Shade Special és a Weed Control.

 

Mohásodás? Shade special

A mohásodás megelőzése érdekében elsődlegesen a kialakulását előidéző okokat kell megszüntetni. A moha leggyakrabban árnyékos és tömődött talajú gyepekben fordul elő, ahol gyakori a pangóvíz, illetve a tápanyag-ellátottság sem megfelelő. A Landscaper Pro Shade Special megakadályozza a moha kifejlődését a gyepben és egyúttal táplálja is a talajt, visszaállítja annak egészséges pH-értékét. Ennek köszönhetően a mohás foltok megszűnése után a gyep gyorsan regenerálódik, és rövid idő alatt benövi a kiritkult foltokat. Súlyos mohafertőzés esetén a kezelést meg kell ismételni, illetve az érintett területet újra kell vetni.

ShadeSpecial-v1

Gyomosodás? Weed and feed

A gyep táplálását és a gyomirtást egyesítő program, amely a leggyakrabban előforduló kétszikű évelő gyomok ellen (pl. pitypang, útifű és herefélék) ellen is biztos védelmet nyújt. Gyomirtó hatóanyagok mellett műtrágyát is tartalmaz, ami serkenti a gyep növekedését, gyomfojtó képességét. Éppen ezért gyomlál és táplál is egyben. Ez nagyon fontos, hiszen csak a jól táplált gyep tudja felvenni a harcot a gyomokkal.

WeedControl-v1
Termékleírások: sun and shade fűmag keverékmaintenance, stress control, weed control