Hogyan válassza ki a megfelelő MŰTRÁGYÁT?

A fű nem nő ki magától.

Sajnos téves az a nézet, hogy a gyönyörű pázsitokhoz elég az öntözés és a nyírás. A helytelen öntözés többet árt, mint használ, a rendszeres nyírás ugyan sokat segít, hogy megerősödjön és dússá váljon a gyepszőnyeg, de közben erős stresszt is jelent a növénynek. A tökéletes gyepet, azt a fajtát, amin Európa legnagyobb focicsapatai játszanak, a nyírás és öntözés mellett a gondos, optimális tápanyag utánpótlás segítségével hozzák létre.

Ön tudja, hogy milyen tápanyagra van szüksége a gyepnek?

Jó kezdet

A frissen vetett területeknek olyan programra van szükségük, amely elősegíti a gyökerezést, ezzel is biztosítva a kezdetektől erős és ellenálló gyepfelület fejlődését.

Tudjon meg többet

Egyszerű vagy teljes körű megoldást keres?

Egyszerű megoldás: Olyan, egyszerű táplálási program, amellyel kiváló minőségű gyep érhető el közepes kihasználtság és enyhe környezeti feltételek esetén.
Teljes körű megoldás: Gondosan összeállított programjainkkal az optimális tápanyagmennyiséget biztosíthatja a kitűnő minőségű, sötétzöld és dús gyep fenntartásához, még szélsőséges időjárás és nagyfokú használat esetén is.

Tudjon meg többet

 

Mohásodás vagy gyomosodás esetén ajánlott

Shade Special: Moha ellenes kezelés és tápanyag utánpótlás egyben. Megfelelő választás alacsony termékenység és savas talaj esetén is.
Weed Control: Gyomírtó hatású kezelés, amely meggátolja a leggyakoribb évelő gyomok, például a pitypang, az útifű illetve a lóhere növekedését, miközben megfelelő tápanyagokat biztosít a gyepnek, hogy gyorsan benője a gyomok helyét.

Tudjon meg többet

 

Flora a szegély és ágyásnövényekhez

Flora: Hatékony táplálási program virágos növények számára, biztosítja a hosszan tartó, dús virágzást egész szezonon át. Az ágyások, sövények és a cserjék jó megjelenése is fontos ahhoz, hogy igazán elégedettek lehessünk kertünkkel.

Tudjon meg többet

 

Universtar

Táplálási program közepesen használt gyephez, ésszerű költségekkel.

Tudjon meg többet